SAM (Smart adaptive module) from Bao Living – Yellow colour Funky SAM at VUB campus
*Deze zijn slechts enkele voorbeelden en kunnen aangepast worden naar jouw smaak

Kleur je SAM!

Het frontmateriaal van elke SAM bestaat uit HPL (High Pressure Laminate), alle kastdeuren, de keuken en badkameroppervlakken zijn dus gemaakt uit een hoogwaardige duurzame materialen.
De binnenkant van de kasten wordt afgewerkt met melamine.

We werken met verschillende afwerkingsopties, binnen deze segmenten hebben we een vast kleurenpalet vastgelegd waaruit je kan kiezen.

Ontdek hieronder verschillende opties!

De verschillende SAM opties

White SAM (Smart adaptive module) from Bao Living – Type Basic

Basic

Als je voor deze optie kiest, is de kleur van de nissen, het keukenwerkblad, de plinten en de kroonlijsten standaard wit. Voor de kleur van de corpussen kan je kiezen uit ons gamma.

Grotto & Grigio Perla SAM (Smart adaptive module) from Bao Living – Type Mid

Mid

Bij dit segment kan je naast de hiernaast vermelde eigenschappen ook de kleur van de nissen, het keukenwerkblad, de plinten en de kroonlijsten kiezen. Je kan dan voor 2 kleuren kiezen in jouw SAM

Olive Green SAM (Smart adaptive module) from Bao Living – Type Plus

Plus

Hier kan je 3 verschillende kleuren kiezen voor jouw SAM. Eenzelfde kleur voor de nissen en het keukenblad, een ander kleur voor de plinten en de kroonlijsten en tot slot het kleur van de corpussen. Bij PLUS kan je ook kiezen voor een hout- of steenafwerking.

SAM als lichtbron

De SAM als extra lichtbron in de woning? Dit kan door het integreren van LED stroken.

  • Bij BASIC wordt het keukenwerkblad verlicht door een LED strook in de hangkastjes.
  • Het MID segment heeft je al wat meer licht door een extra LED strook in de kroonlijst.
  • Wil je jouw SAM wat laten zweven in de ruimte, kies dan voor PLUS, hierbij wordt er nog een LED strook in de plint geïntegreerd.

Ontdek alles voor in jouw SAM!

Ben je benieuwd wat je allemaal in jouw SAM kan integreren. Dankzij onze catalogus kan je bekijken welke toestellen het beste passen bij jouw voorkeuren. Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt onze catalogus in jouw mailbox!

*Alle velden zijn verplicht
Bedankt! We hebben je gegevens goed ontvangen en sturen je een download link! Hou ook je spam in de gaten.
Oeps er ging iets mis tijdens het versturen, probeer het nog eens of neem rechtstreeks contact op met ons via info@baoliving.com
Heb je alles kunnen ontdekken of heb je zelfs al je keuzes gemaakt? Bekijk hoe wij te werk gaan om jouw droom SAM in je volgende project te plaatsen.
Ontdek ons proces