Prijzen

SAM is een modulaire oplossing waarbij honderden configuraties mogelijk zijn. Daarom is het niet makkelijk om er een vaste prijs op teplakken. Afhankelijk van wat jouw noden zijn en hoe uitgebreid jij jouw SAM wil afwerken zal de prijs mee variëren. De prijs is afhankelijk van twee factoren: het ontwerp en de afwerking. Op deze pagina vind je meer informatie hierover.

1.

Ontwerp

Voor het ontwerp kan je zelf je methode kiezen. We bieden drie verschillende mogelijkheden: de SAM collectie, de SAM configurator of een ontwerp op maat uitgetekend door onze experts.

Kies uit de SAM Collectie

Het makkelijkste is om naar onze standaard configuraties te kijken via de link hieronder. In onze SAM collectie kan je zes verschillende configuraties terugvinden om uit te kiezen. Zo kan je snel een indicatie krijgen van hoeveel SAM zou kosten. De ontwerpen kan je zelf nog verder detailleren met de opties die te vinden zijn in onze catalogus.

SAM collectie

Configureer zelf

Maak gebruik van onze SketchUp software-configurator om zelf gemakkelijk een SAM samen te stellen die perfect aan jouw noden voldoet. Eens je jouw ontwerp volledig klaar hebt stuur je dit door naar ons en zullen wij dit bekijken. Aan de hand van dit ontwerp zullen we jouw een corresponderende prijsindicatie kunnen geven. Ontdek zeker wat er allemaal mogelijk is op onze configurator pagina!

Configurator

Wij ontwerpen een SAM op maat

Indien je liever onze expertise wilt inschakelen voor het ontwerpen van een SAM-unit dan kan dat zeker! Samen met jullie gaan we op zoek naar de ideale indeling en functionaliteiten voor jou project. Dan gaan wij, aan een uurtarief, aan de slag om een ontwerp op maat, inclusief prijs indicatie en visualisaties, volledig uit te werken. Dit traject duurt gemiddeld een 2 à 3 tal weken, afhankelijk van de vlotheid van de samenwerking.

Maak een afspraak

2.

Afwerking

In SAM catalogus bieden we 3 afwerking segmenten aan: STANDARD, UPGRADE en PLUS. Dit geeft je demogelijkheid om de afwerking van jouw SAM tot in de kleinste details aan te passen. Voor meer gedetailleerde informatie, raadpleeg onze catalogus via onderstaande link.

Catalogus