Downloads

Zelf ontwerpen met SAM?

Onze Slimme Aanpasbare Module is allesbehalve een vast ontwerp, het is een systeem waarbij modulariteit centraal staat. Momenteel zijn er 35 verschillende modules gaande van opbergers, keukens tot badkamers en meer.

Door gebruik te maken van onze SketchUp software-configurator kan je zelf gemakkelijk een SAM samenstellen die perfect aan jouw noden voldoet. Ontdek wat er allemaal mogelijk is door op onderstaande knop te drukken!

Configureer!

Bestek schrijven

Wil je SAM opnemen in jouw lastenboek? Om het voor jou makkelijk te maken hebben we een professionele bestekbeschrijving opgesteld die je direct kan integreren.  Via de onderstaande knop kan je het pdf-bestand downloaden.

Dit zowel in het Nederlands als in het Engels!

Akoestisch rapport

Bij Bao Living geloven we in het creëren van ruimtes die niet alleen stijlvol, plaatsbesparend en duurzaam zijn, maar die ook het comfort en de beleving van de bewoners bevorderen.

Daarom kan je hiernaast ons SAM akoestisch rapport vinden. Dit biedt gedetailleerde inzichten in hoe we geluid beheren binnen de leefruimtes voorzien van SAM, waardoor een rustige en serene leefomgeving ontstaat.

Installatievoorbeelden

Nog meer SAM vragen?

Bekijk dan zeker onze FAQ! Vind je niet wat je zoekt? Neem dan zeker even contact op, we helpen je graag verder.