Bao living logo

SAM is geen vast ontwerp, het is een volledig modulaire oplossing. Momenteel bevat onze software-configurator zo'n 35 verschillende modulaire kasten.

Opbergers

We werken niet met één vaste 'kast'. SAM laat je uit verscheidene opties kiezen. Naast heel wat opbergruimte zorgt SAM er ook voor dat alle huishoudelijke apparaten mooi in de modules geïntegreerd zijn.

Keukens

Al onze toestellen werden geselecteerd met het oog op minimaal energieverbruik en hoge kwaliteit. In ons aanbod kan je kiezen tussen een Basic, Mid of Plus segment. In het Mid segment wordt er extra rekening gehouden met meer opbergruimte en onderhoudsgemak. Het Plus segment is voor klanten die de allerbeste beste prestaties willen op vlak van energiezuinigheid, akoestiek en gebruiksgemak.

Badkamers

Alle producten uit het sanitair aanbod werden geselecteerd met het oog op duurzaamheid. In het Mid segment kan er gekozen worden voor een aantrekkelijker design en deze selectie biedt ook iets meer comfort. In het Plus segment kan u kiezen uit toestellen met de beste materialen en het meeste comfort. Bovenop de extra features kan je voor een aantal van deze toestellen en onderdelen ook je eigen kleur kiezen.

Extra's

Naast onze standaard kasten kan je kiezen voor extra opties. We bieden kasten aan met een tv nis of een ingebouwd bed. Ook de deuren kunnen in jouw eigen SAM-stijl gemaakt worden.