Jobs

Jobs

Jouw nieuwe werkplek?


Vergezel ons in ons recent vernieuwd kantoor en atelier gelegen naast de luchthaven van Antwerpen.

Ons kantoor, dat op een kleine 10 minuten fietsen van het station Antwerpen Berchem gelegen is, is deel van een kleine co-working space genaamd Moskaw. Moskaw is ook de thuis van Redo Papers en Studio De Ronners. Een gedeelde lunch over de middag en after work drinks zijn slechts een klein voorproefje van wat je kan verwachten als je ons hier zou vergezellen.

Onze waarden

Bao Living, Antwerp - Belgium, ValuesBao Living, Antwerp - Belgium, ValuesBao Living, Antwerp - Belgium, ValuesBao Living, Antwerp - Belgium, Values

Hoe verloopt een aanwerving?

Het telefoontje

Na het lezen van jouw sollicitatiebrief contacteren we je voor een kort telefonisch gesprek over wat we positief vonden aan jou en om te horen wanneer we eens zouden kunnen samenzitten.

Het eerste interview

Ongeveer een week later. Dit duurt niet langer dan een uur en is een gesprek om kennis te maken en om te zien of er een match is tussen jou en ons bedrijf.

De opdracht

Afhankelijk van de functie die je zult hebben binnen het bedrijf, kunnen we jou een kleine opdracht geven. Zo zien we hoe je te werk gaat. Dit proberen we zo kort mogelijk te houden, zowat 2 à 3 uur werk.

Het laatste interview

Bij het laatste interview stellen we wat vragen, gebaseerd op de vorige 2 gesprekken en gaan we door onze eigen opgestelde vragenlijst met enkele doordenkers.

Het verdict

Als je ons nieuw teamlid wordt, dan bellen we je op binnen de 2 weken na het laatste interview.