Jobs

Werken bij Bao Living


Bao Living is aan het herdenken hoe we vandaag de dag bouwen.

Dit doen we om betaalbaarder en duurzamer wonen mogelijk te maken. Wij geloven dat dit uitermate belangrijk is omdat we vandaag de dag geconfronteerd worden met twee enorme uitdagingen: snelle verstedelijking en de klimaatverandering. Bao Living’s reden van bestaan is om een positieve impact te hebben op deze twee fronten.

We ervaren momenteel aanzienlijke tractie rond ons eerste product en we zijn op zoek naar gedreven mensen die mee willen helpen de bouw naar een meer inclusieve en duurzame toekomst te sturen.
Aarzel niet om contact op te nemen als je je hiervoor aangesproken voelt.

Voor meer informatie over onze missie kan je best onze beide Bao Living “Master plans” lezen.

Zelf een SAM plaatser worden?

Bij Bao Living zijn wij steeds op zoek naar schrijnwerkers, loodgieters en elektriciens die ons helpen bij het plaatsen van SAM. Ben jij geëngageerd om samen te werken met ons? Hebben jij en jouw medewerkers een affiniteit met maatwerk en precisie?

Dan kunnen we jouw hulp erg goed gebruiken! Aarzel zeker niet om contact op te nemen met ons, zo kunnen we de samenwerking vrijblijvend overleggen.

Hopelijk tot snel!

Onze waarden

Bao Living, Antwerp - Belgium, ValuesBao Living, Antwerp - Belgium, ValuesBao Living, Antwerp - Belgium, ValuesBao Living, Antwerp - Belgium, Values

Hoe verloopt een aanwerving?

Het telefoontje

Na het lezen van jouw sollicitatiebrief contacteren we je voor een kort telefonisch gesprek over wat we positief vonden aan jou en om te horen wanneer we eens zouden kunnen samenzitten.

Het eerste interview

Ongeveer een week later. Dit duurt niet langer dan een uur en is een gesprek om kennis te maken en om te zien of er een match is tussen jou en ons bedrijf.

De opdracht

Afhankelijk van de functie die je zult hebben binnen het bedrijf, kunnen we jou een kleine opdracht geven. Zo zien we hoe je te werk gaat. Dit proberen we zo kort mogelijk te houden, zowat 2 à 3 uur werk.

Het laatste interview

Bij het laatste interview stellen we wat vragen, gebaseerd op de vorige 2 gesprekken en gaan we door onze eigen opgestelde vragenlijst met enkele doordenkers.

Het verdict

Als je ons nieuw teamlid wordt, dan bellen we je op binnen de 2 weken na het laatste interview.