Projecten

SAM in jouw project?

Neem een kijkje op onze prijs pagina voor meer informatie over het realiseren van een SAM.

Wat onze klanten zeggen

Stijn Elsen
Architect
VUB

“Net als onze onderzoeksgroep TRANSFORM, draagt Bao Living duurzaam materiaalverbruik en maximale flexibiliteit hoog in het vaandel. We zijn dan ook blij dat we twee SAM units kunnen plaatsen in ons Circular Retrofit Lab, de allereerste circulaire totaalrenovatie in België!”

Peter De Boitselier
Investar NV

“Mede door jullie overtuiging werd het een mooi en goed ontworpen project dat door jullie positieve inzet, enthousiasme en betrokkenheid perfect uitgevoerd is.”

Bart Wouters
Technisch bouwdirecteur
Urbicoon

"Ik moet eerlijk zeggen, voor mij is de samenwerking met Bao Living zeer positief verlopen. Ik zou deze een 9 op 10 geven. De kans dat we opnieuw samenwerken is dan ook 100%!”

Lode Goethals
Architect
Bast architecten

"De visie van Bao Living op de integratie van nutsvoorzieningen en hun concreet product “SAM” heeft alles in zich om de nood aan vernieuwing te beantwoorden en efficiëntie binnen het bouwproces te versnellen. Wij waren meteen enthousiast over de mogelijkheid om alle nutsvoorzieningen in één product te kunnen verwerken.”

Bernard Looyens
Medezaakvoerder
iState

“Slimme, snelle en erg kwalitatieve module die esthetisch overal kan passen en naadloos geïnstalleerd kan worden! Grote fan geworden!”

Ondersteund door