Wij nemen het volledige proces van A tot Z op ons. En wij weten perfect waar we mee bezig zijn. De installatie van de volledige module en alle nutsvoorzieningen komt voor elkaar, met minder onderaannemers, minder zorgen en een betere kwaliteitscontrole. 

Picture of the founders of Bao Living, Benjamin Eysermans (Co-founder and CMO) & Axel van der Donk (Co-founder and CTO)
1

Ontmoeting

Projectontwikkelaars & Architecten: We ontmoeten elkaar voor een eerste kennismaking met SAM in onze showroom of bij jou op kantoor. We bekijken een mogelijk project en zien zo meteen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Na onze kennismaking kan je onze online vragenlijst invullen zodat we alle info hebben om aan uw project te beginnen.

Configuratie

Projectontwikkelaars: Binnen 3 weken kunnen wij een ontwerpvoorstel opmaken. Vervolgens kunnen we na jouw feedback een uitgebreider voorstel op tafel leggen.

Architecten: Het ontwerp van SAM kan uitbesteed worden aan ons of je kan zelf met onze Sketchup configurator aan de slag. Het 3D model kan ook volledig BIM-compatibel gemaakt worden.

Bewoners: De afwerkingsopties van SAM kunnen in overleg met de projectontwikkelaar gekozen worden.

Productie

Projectontwikkelaars: Het grootste deel van SAM wordt off-site geassembleerd. Het geïndustrialiseerd proces zorgt ervoor dat er zo min mogelijk nog ter plaatse moet gebeuren.

Architecten: Doordat het model BIM-compatibel gemaakt wordt, kunnen we vooraf eventuele bouwtechnische conflicten voorkomen. Hierdoor blijft de vooropgestelde doorlooptijd gegarandeerd.

Bewoners: Doordat we alles zelf beheren, kunnen we op verschillende vlakken een hogere kwaliteit aanbieden.

Installatie

Projectontwikkelaars: Doordat wij het volledige installatieproces van A tot Z op ons nemen, moet jij minder onderaannemers beheren, is er minder risico op communicatiefouten en is er een betere kwaliteitscontrole.

Architecten: Slechts één aan te sturen partij die voor de volledige installatie van alle nutsvoorzieningen zorgt. Hierdoor zijn er minder werfbezoeken nodig.

Bewoners: Door de korte installatietijd van SAM kan je sneller in je nieuwe of gerenoveerde woning intrekken.

2
SAM (Smart adaptive module) from Bao Living – SAM 3D mock up design made on Sketchup configurator
Brown SAM (Smart adaptive module) from Bao Living – SAM production and assembly - BIM compatible & High quality
4
3
SAM (Smart adaptive module) from Bao Living – Yellow colour funky SAM installation at VUB campus
Nu je weet hoe de SAM werkt, begint het misschien wel te kriebelen om met ons samen te werken. Of heb je nog extra vragen? Bij onze meeting beantwoorden we graag al jouw vragen en bekijken we hoe we de SAM kunnen integreren in jouw volgende project. Maak snel een afspraak hieronder!