Bao living logo

Wij nemen het volledige proces van A tot Z op ons. En wij weten perfect waar we mee bezig zijn. De installatie van de volledige module en alle nutsvoorzieningen komt voor elkaar, met minder onderaannemers, minder zorgen en een betere kwaliteitscontrole. 

Picture of Axel & Benjamin, the founders of BAO living
1
BAO logo on our van

Ontmoeting

Projectontwikkelaars & Architecten: We ontmoeten elkaar voor een eerste kennismaking met SAM in onze showroom of bij jou op kantoor. We bekijken een mogelijk project en zien zo meteen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Configuratie

Projectontwikkelaars: Na het ondertekenen van onzekunnen wij binnen 3 weken een eerste ontwerpvoorstel opmaken. Vervolgens kunnen we na jouw feedback een uitgebreider voorstel op tafel leggen.

Architecten: Het ontwerp van SAM kan uitbesteed worden aan ons of je kan zelf met onze Sketchup configurator aan de slag. Het 3D model kan ook volledig BIM-compatibel gemaakt worden.

Bewoners: De afwerkingsopties van SAM kunnen in overleg met de projectontwikkelaar gekozen worden.

Productie

Projectontwikkelaars: Het grootste deel van SAM wordt off-site geassembleerd. Het geïndustrialiseerd proces zorgt ervoor dat er zo min mogelijk nog ter plaatse moet gebeuren.

Architecten: Doordat het model BIM-compatibel gemaakt wordt, kunnen we vooraf eventuele bouwtechnische conflicten voorkomen. Hierdoor blijft de vooropgestelde doorlooptijd gegarandeerd.

Bewoners: Doordat we alles zelf beheren, kunnen we op verschillende vlakken een hogere kwaliteit aanbieden.

Installatie

Projectontwikkelaars: Doordat wij het volledige installatieproces van A tot Z op ons nemen, moet jij minder onderaannemers beheren, is er minder risico op communicatiefouten en is er een betere kwaliteitscontrole.

Architecten: Slechts één aan te sturen partij die voor de volledige installatie van alle nutsvoorzieningen zorgt. Hierdoor zijn er minder werfbezoeken nodig.

Bewoners: Door de korte installatietijd van SAM kan je sneller in je nieuwe of gerenoveerde woning intrekken.

2
Mockup of one of our interiors

Onderhoud na verkoop

Projectontwikkelaars: Geniet van een zorgloos onderhoud van de units.

Bewoners: Je hoeft niet meer te denken aan het onderhoud van de technische installaties. Wij nemen alle zorgen weg.

Production image of our module
4
5
3
Finished module