Boek een demo

Een 45 min deep-dive in SAM

Dit kan je verwachten:

De eerste ontmoeting

Op onze eerste digitale kennismaking zullen wij jou bekend maken met Bao Living en ons product SAM. Dit zal via een korte presentatie gebeuren, waarbij we ook onze manier van werken zullen toelichten. Hierdoor ga je een perfect beeld krijgen van de verschillende fases binnen een project.

De meerwaarde van SAM in uw project

Samen bekijken we jouw specifieke situatie/project en zien we wat we voor elkaar kunnen betekenen. We gaan over de verschillende aspecten van een SAM-installatie heen en verkennen de mogelijkheden die ons modulair systeem voor jou kan betekenen.

Zie SAM in het echt!

Als de eerste meeting interessant bleek te zijn, kunnen we een opvolg meeting inplannen in onze SAM showroom. Deze is volledig uitgerust met alle mogelijke opties die een SAM kan hebben, zo kunt u van dichtbij alle details waarnemen en krijg je een goed idee van de afwerkingsgraad van ons product.

Krijg antwoord op al uw vragen

Ons Bao-team staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden tijdens onze afspraak. Zo zal u op het einde een duidelijk en helder beeld hebben over wat wij voor elkaar kunnen betekenen in een mogelijke samenwerking.
Om projecten uit het verleden te bekijken kan je terecht op onze project-pagina, voor andere vragen kan je ons bereiken via onze contact-pagina.

1
2
3
4
5
6
Presentatie
Showroom
bezoek
Project
Eerste ontwerp
Feedback
Budgettaire prijsindicatie
1
Presentatie
2
Showroom bezoek
3
Project
4
Eerste ontwerp
5
Feedback
6
Budgettaire prijsindicatie

Maak een afspraak