Hoe komen we tot een prijs?

SAM is een modulaire oplossing waarbij in principe alles mogelijk is. Daarom is het niet gemakkelijk om er een vaste prijs op te plakken. Afhankelijk van wat jouw noden zijn en hoe uitgebreid jij jouw SAM wilt hebben zal de prijs mee variëren. Om een prijsindicatie te verkrijgen zijn er de onderstaande drie mogelijkheden.

Kies een standaard configuratie

Om de keuze voor jou gemakkelijker te maken hebben we een collectie van vijf standaard SAM configuraties gemaakt. Zo kan je snel een indicatie krijgen van hoeveel SAM zou kosten. Deze modellen staan zeker niet vast, het ontwerp kan nog volledig aangepast worden naar jouw voorkeuren en jouw specifieke situatie.

Configureer zelf je SAM

Door gebruik te maken van onze SketchUp software-configurator kan je zelf gemakkelijk een SAM samenstellen die perfect aan jouw noden voldoet. Eens je jouw ontwerp volledig klaar hebt kan je dit naar ons doorsturen en zullen wij dit bekijken. Aan de hand van dit ontwerp zullen we jouw een corresponderende prijsindicatie geven.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is op onze configurator pagina.

Laat ons je eigen ontwerp uitwerken

Indien je liever onze expertise wilt inschakelen voor het ontwerpen van een SAM-unit dan kan dat zeker! We bepalen samen met jullie wat de ideale indeling en functionaliteiten zijn voor jouw SAM en gaan we aan de slag om een ontwerp op maat uit te werken.

Dit traject duurt gemiddeld een 3 à 4 tal weken, afhankelijk van de vlotheid van de samenwerking. Aan het eind van dit traject zal er een uitgewerkt ontwerp voorstel klaar zijn inclusief visualisaties. Op basis van dit op maat gemaakte ontwerp leveren we jouw een accurate prijsindicatie.

Download

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze standaard SAM collectie in jouw mailbox!

Alle velden zijn verplicht
Bedankt! We hebben je gegevens goed ontvangen en sturen je een download link! Hou ook je spam in de gaten.
Oeps er ging iets mis tijdens het versturen, probeer het nog eens of neem rechtstreeks contact op met ons via info@baoliving.com

Heb je vragen?

Heb je vragen over onze configurator of werkt er iets niet?
Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via email of telefonisch.
Wij helpen je graag verder!