Aflevering #25: Idriss Goossens

August 31, 2023

Voor onze jubileumaflevering, nummer 25, doen we voor de eerste keer een deel 2 met een van onze vorige gasten. Hij was gast nummer 1 en nu is hij terug: Idriss Goossens! Idriss heeft niet stilgezeten sinds de vorige aflevering, 2,5 jaar geleden. Vandaag is hij niet alleen medeoprichter van PropTech Lab Belgium, maar heeft hij ook LuxPropTech, Relevation en RecAp opgericht, deze laatste is een joint venture tussen PropTech Lab en ontwikkelaar Revive.

Dit is misschien veel voor je om in je op te nemen, maar het belangrijkste is om te weten dat de belangrijkste focus van deze bedrijven is om bedrijven (start-ups en investeerders) in de vastgoedsector met elkaar in contact te brengen en te versnellen. En daar duiken we deze aflevering zeker dieper in!

Voor mij is de grootste verandering na Covid dat vastgoedbedrijven een onderscheid maken tussen welke innovaties essentieel zijn voor de groei van hun bedrijf en welke 'nice to haves' zijn. Vroeger probeerden ze gewoon alles, maar iedereen moest kosten besparen en nu kijkt men meer naar wat cruciaal is voor de langetermijnvisie van het bedrijf.

Show notes

Bekijk alle afleveringen
Deel deze podcast op