Aflevering #23: Simon Maillet

May 31, 2023

Voor aflevering 23 van de Bao Podcast verwelkomen we Simon Maillet. Simon is de Group Sustainability Officer van Cordeel Group. Hij komt oorspronkelijk uit Duitsland en woont nu al bijna 5 jaar in België. Hij liep stage als industrieel klerk en studeerde later deeltijds economie. Hij is nu bijna een jaar actief bij Cordeel.

De Cordeel Groep, een toonaangevend Europees bouwbedrijf gevestigd in België, biedt uitgebreide diensten voor het gehele bouwproces. Het bestaat uit verschillende zeer gespecialiseerde bedrijven die gezamenlijk expertise bieden in alle aspecten van de bouw, van ontwerp en technische ondersteuning tot oplevering en onderhoud. In wezen is Cordeel Group meer dan alleen een bouwbedrijf, aangezien het een one-stop-oplossing biedt voor alle bouwbehoeften.

De uitdaging om een huis te kopen is te gek in landen als Duitsland, ik zou zelfs zeggen dat we in een luxe positie zitten in België. De prijs is in Duitsland zo duur dat de veel mensen die een huis kopen deze vaak niet op tijd afbetaald krijgen waardoor de kinderen het verder moeten afbetalen.

Show notes

Bekijk alle afleveringen
Deel deze podcast op