Aflevering #17: Kristof De Jaeger

November 25, 2022

Voor aflevering 17 van de Bao Podcast hadden we de eer om Kristof De Jaeger te verwelkomen. Kristof is directeur van Inhout, een bedrijf gespecialiseerd in houtskeletbouw. Hier richten ze zich op duurzaam ondernemen met behulp van bio-ecologische materialen. Sinds 2020 maken ze ook modulaire woningen, onder de naam Mobble. Dit is het resultaat van een samenwerking met de Universiteit van Gent. Deze huizen, 'Mobbles', zijn ook gemaakt van duurzame materialen (houtskelet met bio-ecologische isolatiematerialen) en zijn flexibel en aanpasbaar volgens de noden van het moment.

Wij bij Bao Living hebben al de eer gehad om samen te werken met Mobble toen ze net van start gingen. We houden van het idee erachter en Kristof is een van de gasten die al lang op onze lijst van podcastgasten stond, dus zijn heel blij om hem te verwelkomen.

Kijk voor meer informatie over Inhout en Mobble op

Wat ons onderscheidt van andere modulaire bouwers, is de circulaire en milieuvriendelijke aanpak. Ons idee is dat we iets maken dat later volledig gedemonteerd en hergebruikt kan worden in andere projecten.

Show notes

Bekijk alle afleveringen
Deel deze podcast op