SAM [#037]

Een modulaire samenwerking met STiDO

Opdrachtgever:
STiDO
Timing:
Q1 2023
STiDO x Bao Living

Een prefab modulaire houtskeletbouw producent klonk als een ideale partner voor onze Slimme Aanpasbare Module. We zijn daarom heel tevreden dat we na een positief traject achter de schermen onze nieuwe partnership met STiDO kunnen aankondigen!

STiDO is een gekende speler in de Belgische modulaire bouwsector. Reeds verschillende jaren specialiseren zij zich in het ontwerpen, produceren en commercialiseren van mobiele bijgebouwen en woningen. Hun modules worden 'in house' geprefabriceerd, wat net als bij SAM heel wat bouwtijd uitspaart. Hierdoor kan je als klant in no time je nieuwe kwaliteitsvolle woning ontvangen.

Samen met STiDO hebben we de mogelijkheid om een volledig modulair woonsysteem te realiseren.

Dit veelbelovende partnership zal van start gaan met het bouwen van een SAM showroom bij STiDO. Hier zullen zij zelf aan hun klanten tonen wat er allemaal mogelijk is met hun eigen modulaire wooneenheden in combinatie met SAM. Door de verschillende voordelen die SAM heeft, zal het keuzeproces voor de klant nog eenvoudiger en sneller verlopen en bovendien zal de woning nog meer mogelijkheden bieden doordat de woonoppervlakte maximaal benut kan worden. Wij zijn alvast benieuwd wat deze beloftevolle samenwerking in petto heeft.

Neem zeker een kijkje naar de foto's voor dit project hieronder. Voor meer informatie over dit project klik op de knop onderaan!

# Bomen geplant:
10
CO2 uitstoot bespaard:
3.1T
No items found.
Deel dit project op