SAM [#015-034]

Studio appartementen in het hart van Brussel

Opdrachtgever:
Urbicoon
Timing:
Q4 2021
20 SAM’s voor een project met studio appartementen in het Brusselse.

In opdracht van de bekende projectontwikkelaar Urbicoon hebben we 20 SAM’s ontwikkeld voor studio appartementen in het Brusselse. Zoals je op de afbeeldingen hierboven en hieronder kan zien, bestaat elke SAM uit een lange wand waar de verwarming en de ventilatie in verwerkt zitten, alsook de badkamer, de keuken, het bed en zelfs een TV. Samen met Urbicoon hebben we met dit baanbrekend project een circulaire statement gemaakt waar we enorm trots op zijn!

The Great Wall of SAM

In de kastenwand zitten alle nodige functionaliteiten verwerkt voor een woning met alle modern comfort. Doordat het geïntegreerd bed-meubel opgeborgen kan worden, kan de rest van de ruimte flexibel benut worden. Zo kan je plaatsmaken om gasten te ontvangen of voor je yoga oefeningen.

Boven de TV nis zitten de ventillo-convectoren weggewerkt. Deze verwarmen de ruimte uiterst efficiënt. De ruimte die een radiator normaal zou innemen, is nu uitgespaard en toegevoegd aan de bruikbare netto woonoppervlakte.

Voor dit project ontwikkelden we een nieuwe module: het bedmeubel met opklapsysteem. Dit is vanaf nu ook beschikbaar in de SAM bibliotheek voor toekomstige projecten.

Ben je benieuwd naar de ervaring van Urbicoon binnen dit project? Bekijk dan hier Bart zijn testimonial op ons Youtube kanaal.

# Bomen geplant:
160
CO2 uitstoot bespaard:
37.6 T
No items found.
Deel dit project op