SAM [#083-091]

Renovatie van brandweerkazerne naar 9 hippe studio's

Opdrachtgever:
Kaztaar
Timing:
Q3 2024
Van blussen naar wonen

Voor dit project hebben we het genoegen om samen te werken met de Limburgse ontwikkelaar Kaztaar. Met meer dan 2 decennia aan ervaring onderscheiden zij zich door hun toewijding aan duurzaam en circulair bouwen. Bovendien staan ze bekend om hun vermogen huizen te creëren die niet alleen speciaal en uniek zijn, maar ook een echt thuisgevoel bieden. In dit project wordt een oude brandweerkazerne omgebouwd tot 9 hippe studio's en 3 duplex appartementen bovenaan in het gebouw. Wij krijgen de kans om deze ruimtes een eigentijdse en moderne uitstraling te geven, terwijl we ons inzetten voor een minimale impact op het milieu. Deze uitdaging past perfect binnen de mogelijkheden van SAM.

Door de implementatie van onze Slimme Aanpasbare Module zullen we opnieuw tot 20% extra leefruimte realiseren. Dit door een slimme integratie van de verschillende technieken in onze meubel elementen en het toepassen van innovatieve elementen zoals de opklapbare bedmodule en een geïntegreerde wastafeloplossing in de badkamer.

Deze samenwerking met Kaztaar stelt ons in staat om met trots te laten zien welke positieve impact SAM kan hebben op dit type woningen. Het ontwerp, tot stand gekomen in nauwe samenwerking, belichaamt niet alleen de flexibiliteit en innovatie die mogelijk zijn in compacte woonruimtes, maar bevestigt ook dat SAM naadloos aansluit bij de visie van Kaztaar. Samen streven we ernaar om mensen een thuis te bieden met extra leefruimte en baanbrekende, duurzame oplossingen die zowel bewoners als onze planeet ten goede komen

# Bomen geplant:
TBD
CO2 uitstoot bespaard:
TBD
No items found.
Deel dit project op