SAM [#042-047]

Nieuwbouw art deco appartementen in Mol

Opdrachtgever:
Hestia
Timing:
Q2 2024
In het hartje van de Kempen zullen we in een gloednieuw 'Art Deco'-gebouw zes SAM's plaatsen.

Weldra begint de bouw van ons tiende project. Een mijlpaal waar we erg trots op zijn!

In Mol centrum beginnen weldra de werken aan een nieuw residentieel en commercieel gebouw waar wij aan mogen mee helpen. Het nieuwbouw project is een ode aan het oude gebouw dat bijna een eeuw bestond en waar tot de jaren 60 de historische meubelzaak ‘Deko’ gevestigd was.  Met o.a. een negatief energiepeil, een gemeenschappelijke daktuin en natuurlijk het gebruik van SAM, proberen de architecten de leefkwaliteit van het pand zo hoog mogelijk te brengen.

Gezien de Art Deco-stijl zich kenmerkt door strakke geometrische vormgeving is SAM haast de perfecte oplossing voor het interieur. We mochten dan ook voor 6 van de 24 appartementen een ontwerp maken. Met SAM vervangen we ook meteen enkele binnenwanden door functionele kastruimte. We wijken met ons concept hier af van de traditionele invulling van een doorsnee appartement.

Het gebouw zal bestaan uit 24 appartementen en enkele handelsruimtes op het gelijkvloers. Bao Living zal bij zes van deze appartementen de installatie van nutsvoorzieningen, opbergruimte en ruimtelijke indeling op zich nemen door de implementatie van onze Slimme Aanpasbare Module.

We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met dit nieuwe, innovatieve project! Wil je meer informatie over deze appartementen? Klik dan op de knop hieronder!

# Bomen geplant:
nader te bepalen
CO2 uitstoot bespaard:
nader te bepalen
No items found.
Deel dit project op