Gerenoveerde studio van 25m2

Dit is het eerste renovatie project dat we gedaan hebben. Een studio van 25 vierkante meter op de 9de verdieping in het centrum van Antwerpen.

SAM [#002]

Opdrachtgever:
Anoniem
Timing:
Q1 2019

Dit is het eerste renovatie project dat we gedaan hebben. Een studio van 25 vierkante meter op de 9de verdieping in het centrum van Antwerpen. Tussen het eerste contact met de bouwheer en de finale oplevering zaten slechts 4 maanden en de renovatie heeft slechts 4 dagen geduurd. Een renovatie hoeft helemaal niet moeilijk en stressvol te zijn.

Een visuele barrière zorgt ervoor dat de bewoners de stadsdrukte volledig achter zich kunnen laten.

Door de inkom te scheiden met een functionele kastenwand, creëerden we een visuele barrière waardoor de bewoners de stadsdrukte volledig achter zich kunnen laten. In de scheidingswand is niet alleen opbergruimte voorzien, maar ook een koelkast, de boiler, aansluitingen voor telecom en een alarmsysteem zitten hier in verwerkt.

Aan de TV nis kan zowel gewerkt als gegeten worden door de integratie van een uitschuivend tafelblad. De compacte keuken werd volledig uitgerust met kookplaat, combi-oven, dampkap, vaatwasser en een compacte spoelbak. Het werkblad wordt verlicht met een LED lijn achter de hangkastjes. De rest van de verlichting werd uitgevoerd met stijlvolle spots op een systeemrail, zodat de bewoners de verlichting naar wens kunnen aanpassen.Voor de sfeer worden de kroonlijsten uitgelicht met LED strips.

Dit project werd gepubliceerd op het YouTube kanaal van Never Too Small

CO2 uitstoot bespaard:
1.9T
# Bomen geplant:
4
No items found.
Deel dit project op