Bao living logo

Funky SAM's op de VUB campus

2 Funky gele SAM's ontwikkeld voor het Circular Retrofit Lab op de campus van de Vrije Universiteit Brussel.

SAM [#003-004]

Opdrachtgever:
VUB
Timing:
Van 28.03.19 tot 02.04.19

2 Funky gele SAM’s ontwikkeld voor het Circular Retrofit Lab op de campus van de Vrije Universiteit Brussel. Het CRL is één van de 6 internationale case-studies van het HORIZON2020-project Buildings As Material Banks (BAMB). Het idee achter dit ontwerp is dat de ruimte door een scheidingswand in twee kleine studio’s kan worden onderverdeeld.

Flexwerk SAM

In opdracht van de VUB's onderzoeksgroep 'TRANSFORM' werden deze SAM's ontworpen met het oog op maximale aanpasbaarheid voor de toekomst.

Deze flexwerkplek kan volledig gescheiden worden in twee volledige studio's.

Er werd rekening gehouden met brandwerendheid én de scheiding van de nutsvoorzieningen. Hierdoor kan deze flexwerkplek onderverdeeld worden in twee volledig gescheiden studio's met elk hun eigen sanitair en kitchenette.

De kantoorsetting leent zich uitstekend voor de industriële look waarbij de ventilatiekanalen en kabelgoten zichtbaar blijven. In de inkomhal kozen we ervoor om deze technieken te accentueren met indirecte verlichting. Zo verbinden we de brute beton en de zichtbare technieken met de knalgele afwerking, met een vloeiend geheel als resultaat.

No items found.