SAM [#006-009]

Renovatieproject in Rotterdam

Opdrachtgever:
Habi
Timing:
Q1 2021
Ons eerste buitenlandse project is gelegen in Rotterdam. Een woning van 340m² die omgebouwd werd tot 4 appartementen.

Voor het eerst trokken we met onze SAM buiten de Belgische grenzen. Dit renovatieproject bevindt zich in het centrum van Rotterdam. Een rijwoning van 340m² die omgebouwd werd tot 4 duurzame en aardgasvrije appartementen.

Energiebewust samenwonen met Habi

Habi verduurzaamt vastgoed en helpt deze te transformeren tot energiebewuste woningen die bedoeld zijn voor co-living. Bij deze co-living appartementen staat de SAM centraal. Met de zachte kleurtinten en houtafwerking geven we de bewoners een heerlijke gemoedsrust.

De technische schacht is bij dit project de centrale spil waarrond de SAM wordt vormgegeven.
De appartementen worden verwarmd door middel van een warmtepomp die mooi opgeborgen zit in de SAM. Hierdoor is er geen nood aan een technische ruimte in de woningen en creëren we extra leefruimte voor de bewoners.

Dit project valt niet enkel op door zijn energiebewuste manier van wonen. In deze appartementen kunnen we met slechts 4 SAM’s, 14 personen van een comfortabele woonruimte laten genieten.

Benieuwd naar de ervaringen van de bouwheer in dit project? Lees dan zeker deze artikels (een en twee) geschreven door de bekende Circulaire website Circubuild.be.

CO2 uitstoot bespaard:
16.3 T
# Bomen geplant:
42
No items found.
Deel dit project op