SAM [#039-040]

Twee SAM’s in het bruisende Den Haag

Opdrachtgever:
Spectrum Invest
Timing:
Q2 2023
Unieke SAM ontwerpen voor Spectrum Invest

Twee totaal verschillende SAM's in een charmante woning midden in Den Haag.

Den Haag staat bekend om zijn karakteristieke en charmante architectuur. De traditionele gebouwen brengen eigenheid aan de stad en hebben daarom een hoge belangstelling. Bij het prachtig renovatieproject van onze klant Spectrum Invest, hebben wij twee totaal verschillende SAM's geplaatst in de Nassau Dillenburgstraat!

Twee unieke SAM’s, volledig aangepast aan de ruimtes om ze optimaal te benutten.

Voor dit project hebben we twee compleet verschillende SAM’s volledig op maat ontwikkeld. Het eerste ontwerp is goed vergelijkbaar met onze one-bed SAM uit de SAM collectie. Alleen is de lay-out ligt aangepast aan de ruimte om meer privacy te bieden in de slaapkamer.

De 2de SAM heeft daarentegen en zeer atypische configuratie. De SAM is hier opgesplitst in drie verschillende units; de keuken, de badkamer en opbergunits met bureau. Normaal gesproken raden we dit af omdat SAM juist zijn efficiëntie haalt uit het feit dat alle nutvoorzieningen gecentraliseerd zijn, maar voor dit project moest we creatief zijn met de ruimte die er was en wij staan altijd open voor een leuke uitdaging!

# Bomen geplant:
20
CO2 uitstoot bespaard:
6.2
No items found.
Deel dit project op