SAM [#000]

SAM showroom 1.0

Opdrachtgever:
Bao Living
Timing:
Q2 2018
De eerste volledig operationele SAM! Opgebouwd en te bezichtigen in de fabrieksruimte van onze partner Vanhout.pro.

Met deze showroom wilden we niet alleen aantonen dat SAM technisch mogelijk is maar dat we er ook esthetisch een echte statement mee konden maken. Op basis van de reacties tijdens het lanceringsevent en de vele bezichtigingen die hier ondertussen hebben plaatsgevonden, mogen we besluiten dat we hier in zijn geslaagd.

De eerste SAM, niet inboeten op comfort en levenskwaliteit

De gemiddelde residentie, hetzij een woning of een appartement, wordt alsmaar kleiner. Een logisch gevolg van de stijgende woningprijzen en de snelle verstedelijking die volop aan de gang is.

Met onze showroom wilden we aantonen dat met minder oppervlakte zeker niet betekent dat je moet inboeten op comfort en levenskwaliteit. Dit bereikten we door optimaal gebruik te maken van elke m² en zo veel mogelijk overbodige binnenwanden te vervangen door ingemaakte kasten.

Met dit modelappartement van iets minder dan 80m² creëerden we een woning die minstens anderhalve keer zo groot aanvoelt. Dit deden we onder andere door alle wanden vrij te houden, maar ook door bijvoorbeeld de traditionele inkomhal en berging te elimineren. Er is immers meer dan voldoende opbergruimte in de SAM. Waar in de klassieke woning ook de meterkasten met de bijhorende technieken (vaak op gênante wijze) worden weggewerkt, met rare hoekjes en kastjes, zit hier alles netjes geordend in de SAM zelf. Kortom, een eindresultaat waar we uiterst trots op zijn. Wij nodigen dan ook graag alle geïnteresseerden uit voor een bezoek!

# Bomen geplant:
7
CO2 uitstoot bespaard:
4.4T
No items found.
Deel dit project op