SAM [#036]

Een tweede circulaire samenwerking met KOZO

Opdrachtgever:
KOZO
Timing:
Q3 2022
Duurzaamheid is cruciaal

Kozo ontwikkelde een uniek, innovatief en dynamisch systeem van vaste onderdelen en modules in een skeletstructuur die gecombineerd kunnen worden tot een wind- en waterdichte energie-efficiënte bouwschil. Meccano op levensgrote schaal! Door dit te combineren met een SAM tillen we samen de circulaire bouw tot een hoger niveau.

Het recreatieverblijf is het vierde gezamenlijke ontwerp tussen KOZO en Bao Living. Je kan de andere ontwerpen allemaal bewonderen tijdens een bezoek aan deze eerste realisatie.

Net zoals in de eerdere samenwerking zijn onze visies nog steeds volledig in lijn. Wij zijn dan ook zeer blij met onze volgende collaboratie. Door de combinatie van onze twee innovatieve bouwsystemen kunnen we het negatieve effect op ons milieu optimaal minimaliseren.

Dit nieuwe project met KOZO dient meteen ook als modelwoning, dit voor de verdere commercialisering van onze partnership te presenteren. De modelwoning stelt een recreatieverblijf voor dat met zijn grotere omvang het voor beide partijen uitdagend maakt. Het recreatieverblijf straalt een huishoudelijke sfeer uit én er is een mezzanine aanwezig, wat de totale leefoppervlakte zo groot mogelijk maakt in deze ruimte.

Wij kijken alvast enorm uit naar deze eerste realisatie samen met KOZO en hopen dat jullie er even enthousaist van worden. Hieronder zijn enkele sfeerbeelden terug te vinden.

Meer informatie over KOZO vindt je op www.kozo.co of neem contact op via info@kozo.co.

CO2 uitstoot bespaard:
Nader te bepalen
# Bomen geplant:
Nader te bepalen
No items found.
Deel dit project op