SAM [#036]

Een circulair vakantiehuis met Kozo

Opdrachtgever:
KOZO
Timing:
Q3 2022
Duurzaamheid is cruciaal

Kozo ontwikkelde een uniek, innovatief en dynamisch systeem van vaste onderdelen en modules in een skeletstructuur die gecombineerd kunnen worden tot een wind- en waterdichte energie-efficiënte bouwschil. Meccano op levensgrote schaal! Door dit te combineren met een SAM tillen we samen de circulaire bouw tot een hoger niveau.

Het recreatieverblijf is het vierde gezamenlijke ontwerp tussen KOZO en Bao Living. Je kan de andere ontwerpen allemaal bewonderen tijdens een bezoek aan deze eerste realisatie.

In onze voortdurende samenwerking blijven onze visies naadloos op elkaar aansluiten, wat ons verheugt over onze toekomstige gezamenlijke onderneming. Door de synergie van onze twee innovatieve bouwsystemen streven we naar een optimale vermindering van onze milieu-impact.

Dit nieuwe project met KOZO fungeert tevens als modelwoning, waarmee we onze partnerschap verder willen promoten. De modelwoning is ontworpen als recreatieverblijf en daagt beide partijen uit met zijn ruimere afmetingen. Deze verblijfsplaats straalt een huiselijke sfeer uit en beschikt over een mezzanine, waardoor de totale leefruimte optimaal benut wordt.

We zijn bijzonder enthousiast over deze eerste gezamenlijke realisatie met KOZO en hopen dat jullie dat ook zijn. Hieronder vind je alvast enkele sfeervolle afbeeldingen om een indruk te krijgen.

Meer informatie over dit project of deze SAM? Klik op de knop hieronder!

# Bomen geplant:
Nader te bepalen
CO2 uitstoot bespaard:
Nader te bepalen
No items found.
Deel dit project op