SAM [#035]

De eerste SAM voor commercieel vastgoed!

Opdrachtgever:
iState
Timing:
Q2 2022
In de iconische Antwerpse woonwijk Den Dam hebben we de eerste SAM in een winkel gerealiseerd.

Er waait al geruime tijd een nieuwe wind door de Antwerpse woonwijk Den Dam. In het hart hiervan staat sinds kort namelijk Koning Noord, een gebouw met brutalistisch kantje, stadsjungle en grote glinsterende ramen. Het ongepolijste en eigenzinnige karakter van deze nieuwe woontoren verwijst naar het legendarische verleden van deze buurt als slachthuiswijk. Het ontwerp is gedaan door het Antwerpse architectenbureau META, recent nog uitgekozen als architecten van het nieuwe congresgebouw in Brugge.

Met beperkte HVAC voorzieningen maar extra aandacht voor akoestiek en esthetiek gaat deze SAM het perfecte hart worden van deze prachtige nieuwe winkelruimte.


Op het gelijkvloers van Koning Noord is er een commerciële handelsruimte voorzien. In het voorjaar van 2022 werd de eerste SAM gerealiseerd die specifiek ontwikkeld is voor commercieel vastgoed. Met beperkte HVAC voorzieningen maar extra aandacht voor akoestiek en esthetiek gaat deze SAM het perfecte hart worden van deze prachtige nieuwe winkelruimte.

# Bomen geplant:
6
CO2 uitstoot bespaard:
1.9T
No items found.
Deel dit project op