SAM [#093-098]

Van oud naar nieuw: renovatie van 6 studio's in Den Haag

Opdrachtgever:
Spectrum Invest
Timing:
xx
Zes SAM's ontworpen voor onze bestaande klant Spectrum.

Een tweede renovatieproject voor Spectrum: 6 unieke SAM studio's in het historische Den Haag.

Den Haag, een stad die doordrenkt is van historische charme, staat bekend om zijn karakteristieke architectuur. Spectrum Invest heeft opnieuw gekozen voor onze expertise om een opmerkelijk SAM ontwerp te realiseren. Dit keer voor maar liefst zes studio's in het hart van Den Haag, gelegen in een pittoreske Nederlandse omgeving.

De studio's hebben een uniek ontwerp, zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften van de ruimte en de toekomstige bewoners. We streven ernaar om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit, esthetiek en comfort in elk ontwerp.

Als bouwteampartner begrijpen we het belang van samenwerken en een efficiënte projectuitvoering. Door nauw samen te werken met Spectrum en de andere betrokken partijen, zullen we streven naar een naadloze renovatie  die voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en kwaliteit.

Onze ontwerpers hebben hun creativiteit en expertise benut om unieke oplossingen te bedenken die de beschikbare ruimte optimaal benutten. Of het nu gaat om slimme co-housing indelingen, innovatieve opbergoplossingen of eigentijdse interieurontwerpen, we streven ernaar om van elke studio een inspirerende en functionele leefruimte te maken.

Met trots kijken we ernaar uit om opnieuw samen te werken met Spectrum en dit nieuwe renovatieproject in Den Haag te realiseren van zodra de vergunningprocedure afgerond is. Samen zullen we een stijlvolle en eigentijdse woonomgeving creëren die voldoet aan de hoogste verwachtingen van comfort en kwaliteit.

# Bomen geplant:
TBD
CO2 uitstoot bespaard:
TBD
No items found.
Deel dit project op