Ecologisch wonen in het hartje van Mol

In het centrum van Mol worden 5 winkelpanden omgetoverd tot 24 Art Deco appartementen. We mogen 6 van deze ontwerpen met SAM.

Opdrachtgever:
Netebeemden
Timing:
2021

Bouwheer NV Netebeemden draagt  ecologie en duurzaamheid van hun patrimonium hoog in het vaandel. De ontwikkelaar kiest er dan ook voor om deze panden volledig te strippen en op een ecologische manier terug op te bouwen. De constructie zal gezet worden in Cross Laminated Timber of ook wel CLT genoemd. Dit materiaal wordt in de sector als hét duurzaam constructiemateriaal van de toekomst bij uitstek beschouwd.


SAM als versterking van de Art Deco stijl

Gezien de Art Deco-stijl zich kenmerkt door strakke geometrische vormgeving is SAM haast de perfecte oplossing voor het interieur. We mochten dan ook voor 6 van de 24 appartementen een ontwerp maken. Met SAM vervangen we ook meteen enkele binnenwanden door functionele kastruimte. We wijken met ons concept hier af van de traditionele invulling van een doorsnee appartement.

Op deze pagina ziet u het ontwerp dat wij tot op heden hebben gemaakt voor NV Netebeemden. Na goedkeuring van de nodige instanties zal dit project starten in 2021.


No items found.